Verstralers Achterlichten Breedteverlichting Werklampen Led bars Zwaai- & flitslampen Markeringsverlichting Toplampen Dagrijlichten Kentekenverlichting Binnenverlichting Led strips Gloeilampen Ledlampen Verlichting stekkers Fittingen Zekeringen

Led bars

Zoek je een betaalbare en kwalitatieve led bar voor je vrachtwagen? Dan zit je bij ons helemaal goed. Wij bieden je namelijk een aantrekkelijk aanbod van led bars voor je vrachtwagen. Deze langwerpige elektrische lamp is een kosteneffectieve lichtbron voor je truck. Je installeert led bars in je vrachtwagen als noodverlichting of wanneer je duurzame verlichting wenst in je truck. Bij ons heb je altijd keuze genoeg. Doe er je voordeel mee en laat je bij twijfel goed adviseren door onze adviseurs. Je wilt namelijk het juiste onderdeel voor je truck in huis halen, dus is het belangrijk dat je kiest voor de beste deal. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend advies. 

Groot assortiment led bars voor trucks 

Led bars zijn er in allerlei soorten en maten. Zo is er bijvoorbeeld de led bar van 40 of 80 Watt, maar er is ook een led combi bar van maar liefst 120 Watt. Dit wordt ook wel een breedstraler genoemd. De led bars voor je truck zijn verkrijgbaar in verschillende merken en passen in vrijwel elke vrachtwagen. Dit maakt het voor jou nog aantrekkelijk om een aankoop te doen in onze webshop. Led verlichting heeft als voordeel dat het lange tijd meegaat, dus doe je een duurzame investering voor de toekomst. Kortom, selecteer het onderdeel dat je nodig hebt en haal het vandaag nog in huis. Onderdelen op voorraad heb je veelal de volgende werkdag al in huis. 

 

Volop andere vrachtwagenonderdelen

Ben je naast led bars voor je vrachtwagen ook op zoek naar andere truck onderdelen? In onze webshop heb je de keuze uit nog veel meer onderdelen en accessoires voor de vrachtwagen. Wat dacht je van onder meer kentekenverlichting, trailer- en containersloten of camerasystemen? Voor een volledige aankoop zit je bij ons dus helemaal goed. Bovendien zijn al onze vrachtwagen onderdelen aantrekkelijk geprijsd en profiteer je van scherpe deals. Op zoek naar een expliciet onderdeel voor je truck? De zoekfilter helpt jou bij het selecteren van het juiste onderdeel. Contact opnemen met de klantenservice behoort eveneens tot de mogelijkheden. Wij helpen je graag met deskundig advies!