Truck verlichting Spiralen & toebehoren Markering & reflectie Truck spatschermen Truck schadedelen Trailer & oplegger Laadklep onderdelen Truck accessoires Accu's & toebehoren Ruitenwisserbladen Tankdoppen & tankbeveiliging Tachograaf Lampenbeugels & bullbars Voertuig camera systemen Voertuig gps tracking

Tachograaf

Het naleven van rij- en rusttijden is voor elke truckchauffeur van groot belang. Daarvoor is de tachograaf in het leven geroepen. In onze webshop heb je de keuze uit een ruim aanbod tachograafkaarten voor elke truck. Ze bevorderen jou veiligheid op de weg, dus ben je bij ons aan het juiste adres voor de desbetreffende kaarten. Vind je het fijn om eerst advies te krijgen voordat je een bestelling plaatst in onze webshop? Neem gerust contact op met de klantenservice voor een passend advies. Wij helpen je dankzij ons vakkundige advies graag bij het vinden en aankopen van de juiste tachograaf.

 Ruim aanbod tachograafkaarten voor elke truck 

Tachograaf kopen voor je vrachtwagen? Dan zit je bij ons helemaal goed! Bij ons kun je namelijk terecht voor tachograafschijven, printpapier voor de digitale tachograaf en een tachograaf papierhouder. De digitale tachograaf werkt door middel van een chip en slaat hierin jouw rij- en rusttijden elektronisch op. Alles dat je nodig hebt voor zelfzorg tijdens een vrachtwagenrit, tref je daarmee aan in onze uitgebreide webwinkel. Doe er je voordeel mee en laat onze scherpe deals niet aan je voorbij gaan.

 

Scherp geprijsde vrachtwagenonderdelen 

Naast tachograafkaarten hebben wij nog veel meer onderdelen voor je vrachtwagen in ons assortiment. Je doet dus altijd een complete aankoop als je een bezoekje brengt aan onze webshop. Of het nu gaat om accu’s en toebehoren, camerasystemen of truck verlichting, je bent bij ons op de juiste plek voor al deze onderdelen en accessoires. Bovendien profiteer je van de scherpste deals en betaal je dus nooit de hoofdprijs. Kortom, neem snel een kijkje bij ons uitgebreide assortiment aan onderdelen en haal vandaag nog in huis wat je nodig hebt.

 

Waarom je tachograaf bestellen in onze online shop? 

Bestel je een tachograaf(kaart) in onze webshop? Dit levert jou de nodige voordelen op. Graag vertellen wij je wat een aankoop in onze webwinkel jou oplevert:

 

  • Veelzijdig assortiment: je geniet altijd van een ruim aanbod aan onderdelen voor je vrachtwagen.
  • Professioneel advies: er is een telefonische klantenservice aanwezig voor een passend advies.
  • Zeer scherp geprijsd: al onze vrachtwagen onderdelen zijn scherp geprijsd en dus profiteer je van de mooiste deals!
  • Snelle bezorging: dankzij onze 24-uurs levering heb je je aankoop snel in huis. Ophalen in Tilburg kan ook.
  • 14 dagen zichttermijn: niet tevreden over je aankoop? Stuur je tachograafkaarten binnen twee weken retour.